Bent u eigenaar van een pand en vind u het belangrijk dat er de juiste huurders inkomen? Dat de huur maandelijks binnenkomt en u er eigenlijk verder geen omkijken meer naar hebt? Dan is het prettig een beheerder in de hand te nemen.

Niet iedereen wil alles uit handen geven daarom beheren wij op maat. Wij bieden aan:

Administratief Beheer
Wij nemen dan de volgende werkzaamheden van u over:

  • Huurincasso
  • Indexeringen
  • Contractbeheer
  • Afrekening servicekosten
  • Alle in en uitgave worden door ons zorgvuldig vastgelegd en gearchiveerd.

Technisch Beheer
Succesvol vastgoedbeheer hangt samen met structureel onderhoud en controle op dit onderhoud en de onderhoudsverplichtingen van de huurder. Onroerend goed dat nauwkeurig gecontroleerd en zorgvuldig onderhouden wordt, behoudt haar waarde.

Het Pand Vastgoedbeheer kan u hierbij adviseren, begeleiden en ondersteunen. Wij kunnen u dit beheer geheel of gedeeltelijk uit handen nemen. In dat geval plannen wij het onderhoudstraject en managen het complete proces.

Met ons grote en goede netwerk selecteren wij de juiste partners voor het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden. Wij vragen offertes aan, beoordelen deze en adviseren u hierover. Natuurlijk bewaken wij dat de opdracht naar behoren wordt uitgevoerd, op tijd en met de gevraagde kwaliteit.

Totaal Vastgoedbeheer
Hierbij verzorgen wij het totaalpakket.
Wij verzorgen het administratief beheer en het technische beheer. Tevens zoeken wij bij leegstand een geschikte kandidaat, verzorgen wij de bezichtigingen en stellen wij het contract op.
U heeft met dit pakket geen enkel omkijken meer naar uw pand. Meer weten over onze pakketten? Neem gerust contact met ons op.