Sinds midden vorig jaar is de Opiumwet aangepast. U bent als pandeigenaar niet alleen meer aansprakelijk voor de schade maar u kunt nu ook strafrechtelijk vervolgd worden!
In de praktijk weet de pandeigenaar vaak niet wat er zich achter de deuren van het pand afspeelt. Vaak komt men er te laat achter, het leed is al geschiet en u als pandeigenaar zit met veel, heel veel schade. Nu is er bijgekomen dat als u als pandeigenaar niet voldoende gedaan heeft om te voorkomen dat er een hennep plantage kan worden gevestigd in uw pand u dus zelfs strafrechtelijk vervolgd kan worden.
Om dit te voorkomen bied Het Pand Vastgoedbeheer Opiumwetcontroles/Inspecties.
Wij doen inspecties om de drie maanden. Dit houdt in dat wij tijdens de inspectie fotograferen en daarna documenteren gelet op de punten die hierbij van belang zijn. U als pandeigenaar kan door middel van deze documentatie aantonen alles in het werk te hebben gesteld om te voorkomen dat er een hennep plantage in uw pand gevestigd kan worden.
Wij werken samen met een groot advocaten kantoor dus kunnen u goed adviseren in deze. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Voor meer informatie over huren en wietplantages klik hier